Menu AudioOne : Opties en toevoegingen

Iedereen houdt van keuzes, en wij hebben daar veel van ! Voor diegenen die hun conference call-ervaring willen verbeteren ; kijk eens naar onze toegevoegde waarde opties om uw audio conferentie diensten te personaliseren.

Uw audio-opties

Hoe wilt u betalen ?

Betaal voor wat u gebruikt

Onzeker hoeveel minuten u elke maand zult gebruiken ? Koop een betaal-plan voor uw audio waarbij u betaalt voor gebruik en ontvang uitsluitend een rekening voor de gebruikte minuten.

Betaal vooraf

Weet u nu al dat u elke 6 maanden 100.000 minuten verbruikt ? Koop een pakket vooraf, in plaats van een maandelijkse rekening voor de gebruikte minuten.

Kies uw audiotoegang*

Nationaal toegangs nummer

Toegang met een nationaal toegangs nummer, gevolgd door een gepersonaliseerd vergaderkamer nummer.

Speciaal toegewijd telefoon nummer

Een uniek inbelnummer voor uw conferentie. Een gebruiks vriendelijke optie zonder toegangscode en enkel één-staps toegang voor deelnemers.

Weet u niet zeker waar u moet beginnen ? Praat met ons !

Uw toegevoegde diensten

Audio assistentie

Wilt u er gerust op zijn dat uw gesprek soepel verloopt ? Wij hebben gecertificeerde ducenten die u kunnen helpen, van eenvoudige operator-geholpen calls tot grootschalige productie calls.

Bulkvoorziening

Heeft u vele audio-accounts die gemigreerd, voorzien of bijgewerkt moeten worden ? Wij kunnen u kostbare tijd besparen !

Aangepaste berichten

Wilt u personaliseren wat deelnemers horen, wanneer ze  een conferentie bijwonen ? Gebruik deze audio-optie om de perfecte boodschap te creëren, om uw audio call een geweldige start te geven.

PSTN tarief-bypass

Bent u een organisatie die geïnteresseerd is in geldbesparingen ? Verlaag uw audiokosten en bereik superieure geluids kwaliteit door het elimineren van kosten van telefoonmaatschappijen.

SIP UV-gateway

Is VoIP een belangrijk onderdeel van uw vergaderingen ? Wij bieden geïntegreerde audio die gekoppelt is met VoIP. Dit is een helpmiddel vaak gebruikt door grote maatschappijen.

icons_audio_one_global_offering

Audio transcriptie

Heeft u een schriftelijk verslag nodig van uw conference calls ? Wij bieden de mogelijkheid om spraak om te zetten in schriftelijke of elektronische tekst voor uw belangrijke evenementen !

Neem de Outlook-agenda plannings app !

Stuur snel en gemakkelijk uitnodigingen voor uw vergadering ! De ScheduleOne Outlook-plugin vult uw vergaderings informatie automatisch met aanpasbare sjablonen en zorgt voor enkelvoudige aanmelding !

2016-ScheduleOne-logo-dark-backgrounds-317x225

Klaar om AudioOne te proberen ?

Probeer AudioOne met een proef periode van 30 dagen met onbeperkte gratis minuten.

Verbeter uw webconferencing met producten van MeetingOne

Adobe Connect is geavanceerde software voor webconferencing die een interactieve en boeiende online vergaderervaring biedt. Het systeem gaat veel verder dan het delen van het scherm voor samenwerking, online training en grootschalige webinars. Adobe Connect stelt gebruikers in staat de meest krachtige online sessie direct vanaf een mobiel apparaat te beheren, inclusief hosting, presenteren, het delen van bestanden, het gebruik van whiteboards, brainstormsessies, gebruik van emoticons en nog veel meer.

Dieper ingaan op de oplossing

audio-one-logo

Deze toonaangevende oplossing voor audio biedt zowel traditionele audioconferencing als met Adobe Connect geïntegreerde audio in één betrouwbaar, kosteneffectief pakket. Eenvoudig, veilig en volledig instelbaar: AudioOne is de oplossing van de volgende generatie voor geavanceerde audioconferencing.

Ik wil meer weten

click-meet-logo

Click&Meet is een gebruiksvriendelijke interface die wordt meegeleverd bij alle AudioOne-accounts en klanten de flexibiliteit geeft om totale controle over vergaderingen te behouden vanaf hun eigen computerscherm. Met een klik op de knop kunt u telefonische deelnemers dempen/dempen opheffen, uitbellen naar deelnemers, zien wie er aan het woord is en direct feedback krijgen met de functie voor polls.

Meer lezen

schedule-one-logo

ScheduleOne wordt gebruikt om uitnodigingen voor Adobe Connect-vergaderingen aan te passen, geïntegreerde AudioOne-gesprekken te plannen en zelfs om nieuwe webruimten te maken. Met deze geavanceerde plug-in voor Outlook kunt u al deze dingen en meer doen zonder dat u Outlook hoeft te verlaten. Stroomlijn de communicatie van uw team met deze krachtige en innovatieve vergaderplug-in, alleen van MeetingOne!

Waar gaat dit over?

Bekijk simpelweg en on-line het verbruik van uw audio conferentie zalen  in realtime over de laatste 4 maanden en pas uw persoonlijke  facturatie codes toe.

Alle informatie

blackboard-logoWe hebben een geïntegreerd bouwblok ontwikkeld met veel unieke voordelen voor een naadloos gebruik van de ultramoderne technologie van Adobe Connect binnen het Blackboard Learning Management System. Onze integrator biedt veel innovatieve en rijke functionaliteit om uw studenten een ongeëvenaarde Blackboard-ervaring te bieden.

Ik wil voorlichting