Duidelijk communiceren.

Foutloos samenwerken.

Naadloos integreren.

AudioOne – Conference Calling

Onze toonaangevende audio-oplossing biedt zowel traditionele audio conferencing als geïntegreerde audio met Adobe Connect in één betrouwbaar, kostenefficiënt pakket, inclusief gratis toegang tot Click&Meet and Online Account Information (OAI)! AudioOne, eenvoudig, veilig en volledig aanpasbaar, is de volgende technologische stap voor geavanceerde audio conferencing.

Wat is er inbegrepen bij AudioOne?

Vaste conference-nummers

Activeer een onbeperkt aantal kamernummers voor audio conferencing voor elk lid van uw team.

Integratie met Adobe Connect

Gebruik uw audio binnen Adobe Connect in combinatie met VoIP of als enige audio-optie voor een betere gebruikerservaring.

Betalen naar gebruik of minutenpakketten

De keuze is aan u! Betaal voor de minuten die u gebruikt of koop van tevoren minuten in.

Online Account Information (OAI)

Volg het gebruik, directe zelfvoorziening, beheer gebruikers en bekijken accounts online met OAI.

Handige klantenondersteuning

24-uurs, 7 dagen per week, telefonische ondersteuning met onze vriendelijke experts en gratis online hulpmiddelen, webinars en eBooks.

Click&Meet

Een visuele interface die u de mogelijkheid biedt om uw conference call vanaf uw computer te bedienen.

Internationale toegang

Vergader wereldwijd met internationale belmogelijkheden en lokale toegangsnummers voor meer dan 50 landen.

Geavanceerde audiobeveiliging

Neem de meest geavanceerde identificatie-, toegankelijkheids- en audiobeveiligingsfuncties op de markt.

Audio-Security-icon-285x285

Eersteklas audio conferencing voor organisaties die beveiligingsgevoelig zijn

AudioOne biedt de meest geavanceerde identificatie-, toegankelijkheids- en audiobeveiligingsfuncties die verkrijgbaar zijn.

  • Krijg te zien wie er aan de vergadering deelneemt

  • Configureer het gebruik van individuele toegangscodes

  • Opname-encryptie en toegangscontrole

  • Meeluister-monitor

  • Authenticatie, autorisatie en encryptie-beleid op portals

Klaar om AudioOne te proberen?

Probeer AudioOne met een proefperiode van 30 dagen met onbeperkte gratis minute.

Verbeter uw webconferencing met producten van MeetingOne

Adobe Connect is geavanceerde software voor webconferencing die een interactieve en boeiende online vergaderervaring biedt. Het systeem gaat veel verder dan het delen van het scherm voor samenwerking, online training en grootschalige webinars. Adobe Connect stelt gebruikers in staat de meest krachtige online sessie direct vanaf een mobiel apparaat te beheren, inclusief hosting, presenteren, het delen van bestanden, het gebruik van whiteboards, brainstormsessies, gebruik van emoticons en nog veel meer.

Dieper ingaan op de oplossing

audio-one-logo

Deze toonaangevende oplossing voor audio biedt zowel traditionele audioconferencing als met Adobe Connect geïntegreerde audio in één betrouwbaar, kosteneffectief pakket. Eenvoudig, veilig en volledig instelbaar: AudioOne is de oplossing van de volgende generatie voor geavanceerde audioconferencing.

Ik wil meer weten

click-meet-logo

Click&Meet is een gebruiksvriendelijke interface die wordt meegeleverd bij alle AudioOne-accounts en klanten de flexibiliteit geeft om totale controle over vergaderingen te behouden vanaf hun eigen computerscherm. Met een klik op de knop kunt u telefonische deelnemers dempen/dempen opheffen, uitbellen naar deelnemers, zien wie er aan het woord is en direct feedback krijgen met de functie voor polls.

Meer lezen

schedule-one-logo

ScheduleOne wordt gebruikt om uitnodigingen voor Adobe Connect-vergaderingen aan te passen, geïntegreerde AudioOne-gesprekken te plannen en zelfs om nieuwe webruimten te maken. Met deze geavanceerde plug-in voor Outlook kunt u al deze dingen en meer doen zonder dat u Outlook hoeft te verlaten. Stroomlijn de communicatie van uw team met deze krachtige en innovatieve vergaderplug-in, alleen van MeetingOne!

Waar gaat dit over?

Bekijk simpelweg en on-line het verbruik van uw audio conferentie zalen  in realtime over de laatste 4 maanden en pas uw persoonlijke  facturatie codes toe.

Alle informatie

blackboard-logoWe hebben een geïntegreerd bouwblok ontwikkeld met veel unieke voordelen voor een naadloos gebruik van de ultramoderne technologie van Adobe Connect binnen het Blackboard Learning Management System. Onze integrator biedt veel innovatieve en rijke functionaliteit om uw studenten een ongeëvenaarde Blackboard-ervaring te bieden.

Ik wil voorlichting