M1-Icon-140x144

Een toonaangevende communicatiebeveiliging

MeetingOne biedt voor uw conferenties de meest  geavanceerde functionaliteit voor identificatie, toegankelijkheid en beveiliging.

De garantie voor volkomen veilige conferentie oplossingen

De producten van MeetingOne zijn steeds meer innovatief, veelzijdig en compromisloos beveiligd.

De moderne manier van werken vergt communicatie technologiën die zowel compact als  bijna onmiddellijk te gebruiken moeten zijn. De verspreiding van virtuele en op afstand communicatie, evenals de opkomst van nieuwe use cases (dagelijkse situaties), leidde MeetingOne tot zich in te zetten voor het behoud van effectieve communicatie en samenwerking, zonder afbreuk te doen op de informatie veiligheid van de gegevens.

In bijna twee decennia van samenwerken met beveiligings gevoelige organisaties, hebben de IT- en engineering teams van MeetingOne veel tijd gestoken in het integreren van beveiliging in alle aspecten van onze producten portfolio. Om het vertrouwen van onze klanten te verdienen, bieden wij gecombineerde conferentie oplossingen met onze beste produkten en diensten, in samenwerking, in hun categorie en met toonaangevende beveiligings- en controle functies door marktleiders in de sector.

MeetingOne heeft alle beveiligings functies die uw bedrijf nodig heeft voor het garanderen van uw  succesvolle conferenties.

Het best beveiligde online conferentie systeem op de markt

We werken samen met Adobe Connect, één van de leiders in web-conferenties en web-beveiliging.

 • Adobe Connect is gecertificeerd volgens de normen van de Europese Gemeenschap evenals FedRAMP, SOC 2-Type 2, in de Verenigde Staten HIPAA en ISO 27001.
 • Adobe Connect’s beveiligings functies omvatten alle fysieke- en milieu bescherming, inclusief toegangs beperkingen op afstand of draadloze toegang.
 • De rol-gebaseerde toegangs controle en management van dynamisch privileges, helpen organisaties bij het beheer van de toegang van de deelnemers tot virtuele kamers.
 • Het vergrendelen van de online sessie die begonnen is, beveiligd het evenement.
European Community Standard
hipaa-complaince-103x101
ISO-27001-certified-101x101
SOC2-TYPEII-CERTIFIED

Audioconferenties onder hoge bescherming

De Europese Gemeenschap, het Ministerie van Defensie en het Ministerie van Binnenlandse Zaken van de Verenigde Staten heeft het conferentie systeem van MeetingOne goedgekeurd.

 • Multilevel beveiligings controles en individuele toegangs codes vergemakkelijken het filteren van toegang tot de conference calls.
 • De conferentie gesprekken kunnen worden aangemaakt met vereiste individuele toegangs codes (IAC’s – Individual Access Code) om toegang te krijgen tot een audiozaal.
 • De Host Dial-Out functie vereist dat de Host vanuit de gespreks ruimte de genodigde deelnemers opbelt. Dit beperkt de toegang voor ongewenste gasten.
 • Door geïndividualiseerd dempen van het geluid kan de Host ongewenste bespreken van gevoelige zaken door deelnemers voorkomen.
 • Een geavanceerde visuele bel-interface (Click&Meet) biedt hulpmiddelen waarmee de organisatoren verdachte bellers kunnen identificeren en ontkoppelen.
 • Snuffel detectie (snooping detection) zorgt ervoor dat strategie-belangrijke conferenties nooit onderbroken worden.

Een beveiligings-beheer voor de accounts binnen de gehele organisatie

In combinatie met het Online Account Information portaal (OAI) van MeetingOne en Adobe Connect Central, kunnen beheerders, beveiligings maatregelen vaststellen voor de hele organisatie.

 • Contacten kunnen worden gedownload in OAI met vooraf bepaalde rollen en privileges niveaus.
 • Met Adobe Connect kunnen beheerders virtuele kamer functies bepalen die ze uit willen schakelen, zoals het delen van bestanden, het delen van schermen en het uploaden of downloaden van contenten.
 • Alle gespreks opnamen die door MeetingOne worden gemaakt, worden opgeslagen en verzonden met AES-256-encryptie.
 • In Adobe Connect kunnen witte en zwarte applicatie-lijsten worden gecreëerd, die beperken blootstelling aan niet toegestane sites of processen.

Een volledig beveiligde implementatie van teleconferenties

Beveiligings behoeften zijn voor elke organisatie verschillend. MeetingOne biedt flexibele implementatie-opties volledig aangepast aan Adobe Connect.

SaaS gehost door Adobe Connect

Biedt directe toegang tot Adobe Connect op onze servers. Met gehoste SaaS zijn  organisaties in staat om al hun installatie problemen en het opzetten en het onderhoud van software en hardware op te lossen.

Diensten beheerd door Adobe Connect

Laat uw IT-beheer aan ons over, wij zorgen voor installatie, upgrade en beheer, terwijl u het voordeel van controle, extra beveiligings opties en aanpasbaarheid van een lokale implementatie behoudt.

Adobe accommodatie op de website

Implementeer Adobe Connect achter uw firewall en integreer deze met uw IT-infrastructuur, voor volledige controle over de manier waarop u uw omgeving opzet en beheert.

e-books en infograficken

Ontdek welke beveiligings functies uw sector nodig heeft op het gebied van conferentie producten !

Download ons witboek voor meer informatie over de functies die nodig zijn, om te reageren op bedreigingen en om te voldoen aan de nalevings vereisten.

 Ontdek de compatibiliteit van MeetingOne en Adobe Connect met de industriële normen inzake van veiligheid en wettelijke toegankelijkheid.

Security-Compliance-200x200