Ondersteun de vaardigheden, de kennis en de mentaliteit van uw werknemers voor succesvolle virtuele evenementen.

Online faciliteren en coachen van evenementen

We helpen u om er een succes van te maken !

Met medewerkers over de hele wereld is de manier waarop we communiceren, samenwerken en verbinden voor altijd veranderd.  Investeren in een platform voor conferenceren of een LMS is de eerste stap om afstands belemmeringen te overwinnen. Om het meeste uit uw platform te halen, zijn unieke strategieën nodig ; voor het uitvoeren van online evenementen, om gebruikers het beheer van de virtuele platform software en – omgeving aan te leren, en om aan de juiste mentaliteit voor een virtuele wereld te werken.

De uitstekende programma’s van de trainings experts van MeetingOne vergroten het succes van uw virtuele interacties. Zorg dat u de essentiële coaching en begeleiding krijgt om effectieve online evenementen te realiseren !

Zorg voor aantrekkelijke virtuele interactie

Succes is afhankelijk van menselijke interacties in de virtuele ruimte. Onze methode helpt teams en hosts om zich stap voor stap te oriënteren in een virtuele omgeving :

 1. We beoordelen uw online communicatie- en samenwerkings initiatieven.
 2. We evalueren uw toepassing en geven u aanbevelingen voor het bereiken van uw virtuele doelen.
 3. We geven uw trainers vervolgens een best practice-opleiding, om ze op de virtuele omgeving voor te bereiden.
 4. Na het opstarten van uw virtuele programma’s bieden we begeleiding om een soepele overgang te verzekeren.
 5. We staan altijd klaar om ondersteuning, coaching en hulp te bieden.

Gebruik het volledige potentieel van Adobe Connect

Het volledige potentieel van Adobe Connect benutten gaat verder dan webcams, schermen delen en chats. We leren u hoe u inhoud en presentaties aanpast aan uw virtuele omgeving :

 • Leer hoe u inhoud voor een klaslokaal omzet in boeiend online materiaal.
 • Ontwerp virtuele klaslokalen en online evenementen die participatie bevorderen onder onze deskundige begeleiding.
 • Ontdek in detail de virtuele tools die uw sessies onvergetelijk zullen maken.

Maak onvergetelijke virtuele presentaties

De virtuele omgeving maakt van uw organisatie een open werkplek zonder grenzen. Wij laten u zien hoe u een online evenement onvergetelijk en efficient maakt :

 • Onze adviseurs kunnen u helpen om efficiënter te communiceren zodat uw inhoud meer bereikt.
 • Verbeter participatie en interactie met uw publiek door onze bewezen strategieën.
 • Houd uw trainers op schema – gebruik onze zeer efficiënte certificerings programma’s om te zorgen dat ze hun opleiding op het gebied van virtuele omgevingen voortzetten.
World-01-350x300

Ieder team, ieder land

Met 200 ontwerpers, trainers en specialisten over de hele wereld kunnen we voldoen aan uw internationale en meertalige vereisten.

Klaar om uw online sessies te verbeteren ?

Verbeter uw webconferencing met producten van MeetingOne

Adobe Connect is geavanceerde software voor webconferencing die een interactieve en boeiende online vergaderervaring biedt. Het systeem gaat veel verder dan het delen van het scherm voor samenwerking, online training en grootschalige webinars. Adobe Connect stelt gebruikers in staat de meest krachtige online sessie direct vanaf een mobiel apparaat te beheren, inclusief hosting, presenteren, het delen van bestanden, het gebruik van whiteboards, brainstormsessies, gebruik van emoticons en nog veel meer.

Dieper ingaan op de oplossing

audio-one-logo

Deze toonaangevende oplossing voor audio biedt zowel traditionele audioconferencing als met Adobe Connect geïntegreerde audio in één betrouwbaar, kosteneffectief pakket. Eenvoudig, veilig en volledig instelbaar: AudioOne is de oplossing van de volgende generatie voor geavanceerde audioconferencing.

Ik wil meer weten

click-meet-logo

Click&Meet is een gebruiksvriendelijke interface die wordt meegeleverd bij alle AudioOne-accounts en klanten de flexibiliteit geeft om totale controle over vergaderingen te behouden vanaf hun eigen computerscherm. Met een klik op de knop kunt u telefonische deelnemers dempen/dempen opheffen, uitbellen naar deelnemers, zien wie er aan het woord is en direct feedback krijgen met de functie voor polls.

Meer lezen

schedule-one-logo

ScheduleOne wordt gebruikt om uitnodigingen voor Adobe Connect-vergaderingen aan te passen, geïntegreerde AudioOne-gesprekken te plannen en zelfs om nieuwe webruimten te maken. Met deze geavanceerde plug-in voor Outlook kunt u al deze dingen en meer doen zonder dat u Outlook hoeft te verlaten. Stroomlijn de communicatie van uw team met deze krachtige en innovatieve vergaderplug-in, alleen van MeetingOne!

Waar gaat dit over?

Bekijk simpelweg en on-line het verbruik van uw audio conferentie zalen  in realtime over de laatste 4 maanden en pas uw persoonlijke  facturatie codes toe.

Alle informatie

blackboard-logoWe hebben een geïntegreerd bouwblok ontwikkeld met veel unieke voordelen voor een naadloos gebruik van de ultramoderne technologie van Adobe Connect binnen het Blackboard Learning Management System. Onze integrator biedt veel innovatieve en rijke functionaliteit om uw studenten een ongeëvenaarde Blackboard-ervaring te bieden.

Ik wil voorlichting