M1-Icon-140x144

Ontmoet uw Conferentie Experts

MeetingOne voorziet de wereld al sinds 1999 van betrouwbare oplossingen voor conferencing en eLearning.

MeetingOne Overzicht

MeetingOne ontstond in 1999 in Denver, Colorado in de Verenigde Staten en heeft sinds het begin communicatie- en samenwerkingsoplossingen gebouwd met het succes van de klant in het achterhoofd.  MeetingOne is toegewijd aan het handhaven van hoogste qualiteit produkten en diensten als de voorkeurs audio- en web conferentie leverancier in de bedrijfs wereld.

Als een team van bevestigde conferencing- en eLearning-deskundigen richt MeetingOne zich erop, producten, diensten en richtlijnen aan te bieden aan onze klanten, die essentieel zijn voor het verbeteren van de webinars, virtuele klaslokalen en conferentiegesprekken. En eveneens het verheffen naar de professionele kwaliteit en normen die ze willen bereiken.

Met tientallen jaren ervaring in Noord-Amerika en Europa in de nog steeds groeiende en fluctuerende conferentie-industrie, is MeetingOne uitgegroeid tot een voorkeurs leverancier met strategische partners, zoals Orange en Adobe, door haar technologische behendigheid, dynamische aanpassingen en persoonlijke klanten-service, die onmogelijk te vinden zijn bij grotere conglomeraten of kleine resellers met beperkt aanbod.

Tegenwoordig gebruiken klanten wereldwijd MeetingOne als hun enige loket voor conferentiebehoeften en deskundige begeleiding. Klanten komen naar MeetingOne voor de perfect op maat gemaakte oplossingen en ze blijven vanwege de gepersonaliseerde ervaring en ondersteuning.

MeetingOne wil graag uw favoriete virtuele en audio-expert zijn.

MeetingOne is specifiek gericht op het voldoen aan klantenbehoeften

Terwijl andere maatschappijen conferentie tools kunnen bieden voor gelimiteerde behoeften, is MeetingOne gebouwd als een leverancier van oplossingen, waarbij ze functionneerd als lijm tussen bestaande systemen, huidige produkten en diensten in de maatschappij en gewenste aangepaste functies.

Global-Connections-210x210

Het mogelijk maken van Wereldwijde connecties

MeetingOne stelt internationale deelnemers in staat om betere verbindingen maken en samen te werken met behulp van topkwaliteit audio- en virtuele omgevingstechnologie.

Award-Winning-support-210x210

Bekroonde klanten-ondersteuning

De bekwame en enthousiaste ondersteunings-teams van MeetingOne zorgen ervoor dat de overgang op het gebruik van nieuwe technologieën altijd een gebruiksvriendelijke overgang is.

Smart-Integrations-210x210

Innovatieve integraties

MeetingOne maakt het eenvoudig om communicatieproducten direct in de interne systemen en applicaties van de organisatie te integreren. Dit vereenvoudigt werkprocessen.

Custom-Conferencing-Solutions-210x210

Oplossingen op maat

MeetingOne is vertrouwd met vele verschillende gebruiksgevallen en helpt klanten bij het idendificeren van de perfecte combinatie van producten en diensten voor hun behoeften.

Onze visie : om klanten te helpen de benodigde tools en vaardigheden te verwerven om doelgroepen beter te verbinden.

Onze belofte : dat we klantencommunicatie en samenwerking stimuleren met aangepaste pakketten en begeleiding voor succes.

MeetingOne streeft ernaar om aan alle communicatie-behoeften te voldoen

Diverse industrie leiders in meer dan 45 landen gebruikt MeetingOne voor schaalbare audio-, webconferencing- en eLearning-oplossingen die berusten op betrouwbare, functionele technologieën.

MeetingOne’s internationale aanwezigheid

Met kantoren in de Verenigde Staten en Europa begrijpen de internationale, ruimdenkende teams van MeetingOne de culturele nuances en communicatiebehoeften van diverse volkeren en culturen.

MeetingOne voor alle sectoren

Samenwerken met bedrijven over de hele industrie heeft ons geleerd hoe belangrijk het is om oplossingen aan te passen aan specifieke gebruiksgevallen. Het maakt niet uit welke industrie, MeetingOne kan voldoen aan de vereisten van elk bedrijf, in elke sector.

Hoe beïnvloedt MeetingOne klantsucces?

Als klanten feedback geven, luistert MeetingOne MeetingOne gebruikt het advies van klanten om bestaande processen en aanbiedingen voortdurend te evalueren en te verbeteren.   Binnen MeetingOne hebben verbeteringen geleid tot unieke producten, op maat gemaakte diensten en originele benaderingen. Hiermee kan MeetingOne proactief aan de behoeften van klantenvoldoen, waar andere aanbieders de plank misslaan.

MeetingOne’s aanpak voor nieuwe klanten

MeetingOne heeft een efficiente strategie ontwikkeld om nieuwe klanten aan boord te krijgen. Wij kunnen uw team helpen onze produkten en diensten met success te gebruiken, in slechts 4 eenvoudige stappen.

Cust-Plan-Steps-02-240x240

Stap 1:  uw doelen begrijpen

De product experts van MeetingOne beginnen het gesprek met een Ontdekkingsbijeenkomst, zodat we uw zakelijke behoeften en doelen kunnen identificeren en begrijpen.

Stap 2:  het aanpassen van producten op maat

Door onze jarenlange ervaring biedt MeetingOne vakkundige oplossingen voor de communicatie- en samenwerkingsbehoeften van uw organisatie.

Cust-Plan-Steps-01-240x240
Cust-Plan-Steps-03-240x240

Stap 3:  naadloze introductie en overgang

Overstappen op een nieuwe technologie kan moeilijk zijn. MeetingOne heeft speciale procedures opgesteld die organisaties helpen dit proces te beheren en die ervoor zorgen dat klantconferentie oplossingen en legacy systemen naadloos aansluiten op de bedrijfspraktijk.

Stap 4:  klanten succes met MeetingOne

Met een toegewijd team dat waardevolle conferentie-content produceert en dat uitzonderlijke  trainingen levert, kunt u er gerust op zijn dat MeetingOne u op de hoogte houdt van best practice en trends voor uw specifieke toepassing.

Cust-Plan-Steps-04-240x240

Wij staan klaar om uw virtuele deskundigen te worden.

Vertel ons wat uw communicatie-doelen zijn: ga van start met MeetingOne!

 

Vul het onderstaande formulier in: