Sophie 2017-headshot

Sophie Lal

Oprichtster en CEO (Hoofd-Directrice)

“Conferenceren is zo’n fascinerende technologie, die de grenzen van afstand, tijd en communicatie kwaliteit, voortdurend blijft uitdagen.” Zien hoe organisaties profiteren van het delen van kennis, sneller, vaker en met veel meer betrokkenen, is op dagelijkse basis zo lonend.”

Sophie groeide op in Parijs, Frankrijk, waar ze haar B.A. behaalde in Marketing en International Business van ISC (Higher Institute of Commerce) Business School. Ze begon te werken op de verkoopafdeling van Genesys Conferencing in Parijs – Genesys was toen een kleine startup en de pionier van geautomatiseerde conferenties.

In 1995 verhuisde Sophie naar Denver, Colorado om haar MBA af te ronden, terwijl ze als onafhankelijke consultante werkte voor Fortune 500-bedrijven, bedrijven zoals France Telecom (Orange) en US West, evenals opkomende high-tech bedrijven in zowel Europa als de VS . Met de hulp van mede-oprichters en belangrijke investeerders, lanceerde Sophie MeetingOne in 1999, in het centrum van Denver.

Sophie ziet met trots MeetingOne bloeien, door de klanten en hun verschillende gebruiksscenario ’s over de hele wereld, met de beste audio- en web conferentie technologie, ondersteund door een aangepaste klanten service. Altijd strevend naar een betere gebruikers ervaring, heeft Sophie een model van uitmuntendheid ontwikkeld, die in de toekomst succesvol zal zijn en blijven.

Joseph

Joseph Rinaudo

Algemeen Directeur EMEA (Europa en Midden Oosten)

“Een pessimist ziet de moeilijkheid bij elke gelegenheid ; een optimist ziet in elke moeilijkheid een kans. “– Winston Churchill

Joseph Rinaudo kwam in maart 2009 bij MeetingOne werken als General Manager Europa. Als ingenieur met een diploma van het nationaal polytechnisch instituut van Grenoble in Frankrijk begon Joseph zijn loopbaan bij France Telecom in 1971, die tot in 1980 leiding gaf aan verschillende belangrijke economische studies.

Joseph bracht de volgende 10 jaar door als General Manager van SMT Goupil, een Franse computerfabrikant. Daarna leidde hij Newscreen Communications, een adviesbureau gespecialiseerd in telecommunicatie, netwerken en diensten. Hij was verantwoordelijk voor strategische activiteiten en bedrijfsontwikkeling op de Europese markt voor Jabber Inc. en diverse telecommunicatie projecten voor Adobe Frankrijk gedurende zijn 8 jaar bij Newscreen Communications.

Mariline-2018

Mariline Ballester

Directrice Klanten Service Europa

“Anticiperen is al actie”

Mariline zorgt ervoor dat het Europese klantenservice team de beste en meest aangepaste klanten-ondersteuning en training biedt, voor al MeetingOne ‘s audio- en -web conferentie producten.

Gediplomeerd in “Vreemde Talen, op Economie toegepast”, aan de universiteit van Montpellier (Frankrijk) en een professionele opleiding in computer-wetenschappen, werkte ze bij IBM en verschillende kleinere IT-bedrijven voordat ze in 2001 voor MeetingOne ging werken als Operations Technicus. Na 8 jaar werd ze gepromoveerd tot Head of Customer Service Europa en Evenement Facilitatie Manager en in 2018 werd ze Directrice.

Yannick

Yannick Le Garff

Directeur Verkoop Frankrijk

“Discipline is de moeder van succes – Aeschylus”

Yannick is een telecommunicatie-ingenieur en werkt al 20 jaar op het gebied van real-time communicatie.

Hij is nu de verkoop Directeur van MeetingOne Frankrijk.  Zijn rol is het ontwikkelen en verzekeren, van het succes van de projecten van zijn klanten, op gebied van : on-line trainings projecten, on-line seminars en/of on-line vergaderingen.

Legal Counsel provided by:

Summit Law Solutions – Attorney at Law Partner