Schaf Adobe Connect aan

Samenwerken. Opleiden. Presenteren.

Creëer ongelofelijke virtuele ervaringen om uw doelen te bereiken.

Web conferencing en virtuele klaslokalen

Adobe Connect is een meeslepende online conferencing-ervaring.
Van online samenwerking tot de levering van training in virtuele klaslokalen en grootschalige webinars.

Adobe Connect-pakketten die bij uw dagelijkse werk situaties passen:

AC-Package-Icons-Meetings-142x96

voor vergaderingen

directe toegang met verschillende apparaten

Handige vergaderruimtes

Veilige communicatie en naleving van regelgeving

AC-Package-Icons-Webinars-e1475080339648

voor webinars

Ingebouwde robuuste analyses

Aangepaste registratie pagina’s en e-mails

Campagne beheer en scoren van leads
.

AC-Package-Icons-Learning-142x96

voor onderwijs

Volgen en rapporteren van studenten

Rijk on-demand curriculum

Eenvoudige toegang vanaf verschillende apparaten

Kunt u niet beslissen ? Plan een persoonlijke demonstratie !

Geniet van de Single Sign-On in uw Adobe Connect Meetings vanuit Outlook

Met de Adobe Connect Outlook-integratie van MeetingOne kunt u eenvoudig vergaderingen uitnodigen sturen, plannen en starten. Geavanceerde add-on-functionaliteit die u nodig hebt, zoals inhouds- en deelnemersbeheer, aanpasbare e-mails templates en associatie van audioprofielen.

Alles wat je leuk vindt aan Adobe Connect, beschikbaar in Outlook!

Laat VoIP u in de steek?

Zorg met AudioOne voor betrouwbare telefoonlijnen.

Klaar om Adobe Connect te proberen?

Begin met een proefperiode van 30 dagen met Adobe Connect met geïntegreerde audio.

Verbeter uw webconferencing met producten van MeetingOne

Adobe Connect is geavanceerde software voor webconferencing die een interactieve en boeiende online vergaderervaring biedt. Het systeem gaat veel verder dan het delen van het scherm voor samenwerking, online training en grootschalige webinars. Adobe Connect stelt gebruikers in staat de meest krachtige online sessie direct vanaf een mobiel apparaat te beheren, inclusief hosting, presenteren, het delen van bestanden, het gebruik van whiteboards, brainstormsessies, gebruik van emoticons en nog veel meer.

Dieper ingaan op de oplossing

audio-one-logo

Deze toonaangevende oplossing voor audio biedt zowel traditionele audioconferencing als met Adobe Connect geïntegreerde audio in één betrouwbaar, kosteneffectief pakket. Eenvoudig, veilig en volledig instelbaar: AudioOne is de oplossing van de volgende generatie voor geavanceerde audioconferencing.

Ik wil meer weten

click-meet-logo

Click&Meet is een gebruiksvriendelijke interface die wordt meegeleverd bij alle AudioOne-accounts en klanten de flexibiliteit geeft om totale controle over vergaderingen te behouden vanaf hun eigen computerscherm. Met een klik op de knop kunt u telefonische deelnemers dempen/dempen opheffen, uitbellen naar deelnemers, zien wie er aan het woord is en direct feedback krijgen met de functie voor polls.

Meer lezen

schedule-one-logo

ScheduleOne wordt gebruikt om uitnodigingen voor Adobe Connect-vergaderingen aan te passen, geïntegreerde AudioOne-gesprekken te plannen en zelfs om nieuwe webruimten te maken. Met deze geavanceerde plug-in voor Outlook kunt u al deze dingen en meer doen zonder dat u Outlook hoeft te verlaten. Stroomlijn de communicatie van uw team met deze krachtige en innovatieve vergaderplug-in, alleen van MeetingOne!

Waar gaat dit over?

Bekijk simpelweg en on-line het verbruik van uw audio conferentie zalen  in realtime over de laatste 4 maanden en pas uw persoonlijke  facturatie codes toe.

Alle informatie

blackboard-logoWe hebben een geïntegreerd bouwblok ontwikkeld met veel unieke voordelen voor een naadloos gebruik van de ultramoderne technologie van Adobe Connect binnen het Blackboard Learning Management System. Onze integrator biedt veel innovatieve en rijke functionaliteit om uw studenten een ongeëvenaarde Blackboard-ervaring te bieden.

Ik wil voorlichting