Combineer uw geliefde MeetingOne Audio-toepassing met  de platformen waarop u vertrouwt !

Audio-API-Logo-245x245

De audio API voor AudioOne

Onze audio API maakt gebruik van de functionaliteit van AudioOne om u naadloze audio conferentie ervaringen te bieden voor uw LMS of externe toepassingen.

Krijg snelle en eenvoudige toegang tot conferenties binnen uw toepassingen.

Onze API voegt het gemak toe van de inrichting van audiokamers met één klik, vanuit de platforms van uw keuze.

De AudioOne API voldoet aan de unieke wensen van het dagelijks gebruik van talloze organisaties.

Learning Management Systems (LMS)

Interne Applicaties
(Business tools)

Externe
platformen

Met uw audio-API geïntegreerd in uw dagelijkse platformen, kunt u :

  • Volledig uitgeruste audiozalen creëren/verwijderen

  • Plan audio gesprekken van uit uw applicaties

  • Profiteer van hoogwaardige audio met concurrentiele tarieven

  • Maakt welkom e-mails mogelijk  bij het aanmaken van nieuwe audiozalen

  • Krijg toegang tot de statistieken van de zalen die specifiek zijn voor elk van uw organisatoren

  • En nog meer !

AdobeConnectLogo-170x170

Heeft u Adobe Connect ? Synchroniseer web conferenties met onze audio API !

Pas alle voordelen van deze audio API van MeetingOne toe met uw Adobe Connect-account !

Integreer uw audio en web conferenties rechtstreeks in de interface van uw favoriete externe platformen.

Nog geen ervaring met AudioOne ?

Probeer de toonaangevende wereldwijde dienst voor tele-conferenties en audio-integratie.

Behaal superieure geluids kwaliteit, interactieve oproep bediening en de meest veilige audio-toegang in de branche. Uw tele conferenties en online vergaderingen, trainingen en webinars verdienen de beste mogelijke audio kwaliteit die op de markt bestaat ! Wordt klant van AudioOne en ervaar de voordelen van een betere tele-conferentie.

Verbeter uw webconferencing met producten van MeetingOne

Adobe Connect is geavanceerde software voor webconferencing die een interactieve en boeiende online vergaderervaring biedt. Het systeem gaat veel verder dan het delen van het scherm voor samenwerking, online training en grootschalige webinars. Adobe Connect stelt gebruikers in staat de meest krachtige online sessie direct vanaf een mobiel apparaat te beheren, inclusief hosting, presenteren, het delen van bestanden, het gebruik van whiteboards, brainstormsessies, gebruik van emoticons en nog veel meer.

Dieper ingaan op de oplossing

audio-one-logo

Deze toonaangevende oplossing voor audio biedt zowel traditionele audioconferencing als met Adobe Connect geïntegreerde audio in één betrouwbaar, kosteneffectief pakket. Eenvoudig, veilig en volledig instelbaar: AudioOne is de oplossing van de volgende generatie voor geavanceerde audioconferencing.

Ik wil meer weten

click-meet-logo

Click&Meet is een gebruiksvriendelijke interface die wordt meegeleverd bij alle AudioOne-accounts en klanten de flexibiliteit geeft om totale controle over vergaderingen te behouden vanaf hun eigen computerscherm. Met een klik op de knop kunt u telefonische deelnemers dempen/dempen opheffen, uitbellen naar deelnemers, zien wie er aan het woord is en direct feedback krijgen met de functie voor polls.

Meer lezen

schedule-one-logo

ScheduleOne wordt gebruikt om uitnodigingen voor Adobe Connect-vergaderingen aan te passen, geïntegreerde AudioOne-gesprekken te plannen en zelfs om nieuwe webruimten te maken. Met deze geavanceerde plug-in voor Outlook kunt u al deze dingen en meer doen zonder dat u Outlook hoeft te verlaten. Stroomlijn de communicatie van uw team met deze krachtige en innovatieve vergaderplug-in, alleen van MeetingOne!

Waar gaat dit over?

Bekijk simpelweg en on-line het verbruik van uw audio conferentie zalen  in realtime over de laatste 4 maanden en pas uw persoonlijke  facturatie codes toe.

Alle informatie

blackboard-logoWe hebben een geïntegreerd bouwblok ontwikkeld met veel unieke voordelen voor een naadloos gebruik van de ultramoderne technologie van Adobe Connect binnen het Blackboard Learning Management System. Onze integrator biedt veel innovatieve en rijke functionaliteit om uw studenten een ongeëvenaarde Blackboard-ervaring te bieden.

Ik wil voorlichting