Audio Integratie voor Adobe Connect

MeetingOne is de toonaangevende partner in audioconferencing voor Adobe Connect. We bieden een aantal exclusieve audiofuncties die zich volledig integreren en een unieke ervaring bieden van integratie in conferencing.

Premium functies

icons_integ_control_audio

Audio beheren vanuit Adobe Connect

icons_integ_muting

Volledige mogelijkheden voor dempen

icons_integ_audio_access

Meer keuzes voor toegang tot audio

De audio-integratie voor Adobe Connect omvat onder andere:

 • Audio- en web gesynchroniseerde opnamen
 • Volledige audiobediening voor het dempen van deelnemers
 • Spraakindicator om te zien wie er aan het woord is
 • Tot 20 sub-conferentie ruimtes met audio
 • Deelnemers kunnen direct naar zichzelf uitbellen vanuit Adobe Connect
 • Op aanvraag toegang tot audio- en web opnamen
 • Audio-accounts beheren met de Online Account Information-portal
 • Besparen op de kosten voor internationaal uitbellen door lokale toegangsnummers te gebruiken
 • Deelnemers vragen te luisteren via VoIP of uitbellen naar de directe audio-lijn
 • Audio-prompts, deelnemers lijst(en) en wachtkamer muziek (optioneel extra) voorzien van uw merk

Extra service voor On-Premise Adobe Connect Vergunningen

SIP Universal Voice Gateway

MeetingOne is de enige Audio-integreerer die een volledig beheerde oplossing levert voor On-Premise Adobe Connect Server klanten.
Ons Audio platform biedt stabiliteit en betrouwbaarheid, of gebruikers via de telefoon verbonden zijn of deelnemen via VoIP.
Met SIP UV, krijgt u :

 • Het mengen van uw Connect VoIP en Audio
 • Een Audio conferentie Full duplex (twee-weegs)
 • Een geuniformeerde Audio conferentie ervaring
 • Inheemse full-duplex SIP-verbinding tot stand brengen tussen twee diensten
 • Van een meer robuuste en betrouwbare service en met een directe verbinding

Verbeter uw webconferencing met producten van MeetingOne

Adobe Connect is geavanceerde software voor webconferencing die een interactieve en boeiende online vergaderervaring biedt. Het systeem gaat veel verder dan het delen van het scherm voor samenwerking, online training en grootschalige webinars. Adobe Connect stelt gebruikers in staat de meest krachtige online sessie direct vanaf een mobiel apparaat te beheren, inclusief hosting, presenteren, het delen van bestanden, het gebruik van whiteboards, brainstormsessies, gebruik van emoticons en nog veel meer.

Dieper ingaan op de oplossing

audio-one-logo

Deze toonaangevende oplossing voor audio biedt zowel traditionele audioconferencing als met Adobe Connect geïntegreerde audio in één betrouwbaar, kosteneffectief pakket. Eenvoudig, veilig en volledig instelbaar: AudioOne is de oplossing van de volgende generatie voor geavanceerde audioconferencing.

Ik wil meer weten

click-meet-logo

Click&Meet is een gebruiksvriendelijke interface die wordt meegeleverd bij alle AudioOne-accounts en klanten de flexibiliteit geeft om totale controle over vergaderingen te behouden vanaf hun eigen computerscherm. Met een klik op de knop kunt u telefonische deelnemers dempen/dempen opheffen, uitbellen naar deelnemers, zien wie er aan het woord is en direct feedback krijgen met de functie voor polls.

Meer lezen

schedule-one-logo

ScheduleOne wordt gebruikt om uitnodigingen voor Adobe Connect-vergaderingen aan te passen, geïntegreerde AudioOne-gesprekken te plannen en zelfs om nieuwe webruimten te maken. Met deze geavanceerde plug-in voor Outlook kunt u al deze dingen en meer doen zonder dat u Outlook hoeft te verlaten. Stroomlijn de communicatie van uw team met deze krachtige en innovatieve vergaderplug-in, alleen van MeetingOne!

Waar gaat dit over?

Bekijk simpelweg en on-line het verbruik van uw audio conferentie zalen  in realtime over de laatste 4 maanden en pas uw persoonlijke  facturatie codes toe.

Alle informatie

blackboard-logoWe hebben een geïntegreerd bouwblok ontwikkeld met veel unieke voordelen voor een naadloos gebruik van de ultramoderne technologie van Adobe Connect binnen het Blackboard Learning Management System. Onze integrator biedt veel innovatieve en rijke functionaliteit om uw studenten een ongeëvenaarde Blackboard-ervaring te bieden.

Ik wil voorlichting