MELD U AAN VOOR ONZE LIVEWEBINARS

Hebt u hulp nodig bij het opstarten van uw service? Doe mee aan onze gratis webinars of trainingssessies!

Houd er rekening mee dat veel van onze beschikbare webinars in het Engels worden gepresenteerd.

Informatiebronnen voor MeetingOne-Productondersteuning

Houd er rekening mee dat sommige van onze informatiebronnen voor productondersteuning in het Engels zijn.

Adobe Connect

Informatiebronnen voor Adobe Connect-productondersteuning

Ga naar de ondersteuningspagina voor Adobe Connect voor de nieuwste ‘how-to’-handleidingen, bekijk videohandleidingen en meld u aan voor toekomstige livewebinars. U kunt ook informatie vinden over het integreren en instellen van uw MeetingOne-audio met uw Adobe Connect-account.

audio-one-logo

Informatiebronnen voor AudioOne-productondersteuning

Bezoek onze ondersteuningspagina voor AudioOne om onze how-to-handleidingen te bekijken alsmede de lijst met opdrachten voor gesprekken, inbelopties en veelgestelde vragen.

Informatiebronnen voor Click&Meet-productondersteuning

Probeer uw audioconferentiegesprek niet te beheren met alleen de opdrachttoetsen van het toetsenblok; beheer uw audioconferentie visueel met behulp van Click&Meet, een gratis tool bij elk AudioOne-account. Op de ondersteuningspagina kunt u videohandleidingen bekijken en de gebruikershandleiding downloaden om aan de slag te gaan.

Informatiebronnen voor ScheduleOne-productondersteuning

Het plannen van uw web- en audiovergaderingen is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Bezoek onze ondersteuningspagina om de beknopte startgids en de geavanceerde installatiehandleiding te downloaden en videohandleidingen over ScheduleOne te bekijken.

Informatiebronnen voor OAI-productondersteuning

Uw audio-account en gebruik online in realtime beheren. Met deze gratis invoegtoepassing voor alle audio-accounts kunt u aangepaste factureringscodes instellen en factuurgegevens downloaden. Kunt u de gebruikersgids downloaden om te beginnen.

Informatiebronnen voor Adobe Connect Integrator for Blackboard-productondersteuning

Deze geïntegreerde bouwsteen biedt veel unieke voordelen voor een naadloos gebruik van de meest geavanceerde technologie van Adobe Connect binnen het Blackboard-leermanagementsysteem. Bekijk de ondersteuningspagina voor veelgestelde vragen, gebruikershandleidingen en tips voor probleemoplossing.

Meer Ondersteuning Nodig?

Er is 24 uur per dag, 7 dagen per week ondersteuning beschikbaar.

Als u een urgent probleem hebt waardoor u onze services voor audio- of webconferencing niet kunt gebruiken en u hebt onmiddellijk ondersteuning nodig, bel ons dan!