icons_ac_cust_login

Aangepaste aanmeldingspagina voor Adobe Connect

Zorg ervoor dat deelnemers het merk van uw bedrijf krijgen voorgeschoteld vanaf het moment dat ze zich bij uw vergaderruimte aanmelden. Adobe Connect kan echt van uw bedrijf worden door gebruik te maken van de service van MeetingOne voor een aanmeldpagina die voor uw merk op maat wordt gemaakt. Kies uit eenvoudige of geavanceerde aanpassen, of laat ons team iets speciaals maken volgens de unieke wensen van uw bedrijf.

PREMIUM FUNCTIES

icons_custom_login_page_design

Aangepast paginaontwerp

icons_custom_login_branded_forms

Formulier kan van uw merk worden voorzien

icons_custom_login_page_fit

Responsieve inpassing in pagina

We bieden een aantal aanpasbare opties, van elementair tot geavanceerd.

LandingPage_final_desktop_default
Advanced-Login-website

Maak van de Adobe Connect-aanmeldpagina een professionele portal en landingspagina.

Opties voor aanpassing zijn onder meer:

  • Aanmeldformulier dat volledig aan uw merk kan worden aangepast
  • Voorzien van effecten voor zweven (van de muiscursor)
  • Dynamisch roterende afbeeldingen
  • De mogelijkheid tot aanpassing aan elk vensterformaat
  • Aangepaste afbeeldingen voor kop- en voetteksten
  • Knoppen toevoegen voor sociale media
  • Aangepaste kleur en achtergrondafbeelding voor pagina’s

Stuur ons een e-mail om te beginnen.

Verbeter uw webconferencing met producten van MeetingOne

Adobe Connect is geavanceerde software voor webconferencing die een interactieve en boeiende online vergaderervaring biedt. Het systeem gaat veel verder dan het delen van het scherm voor samenwerking, online training en grootschalige webinars. Adobe Connect stelt gebruikers in staat de meest krachtige online sessie direct vanaf een mobiel apparaat te beheren, inclusief hosting, presenteren, het delen van bestanden, het gebruik van whiteboards, brainstormsessies, gebruik van emoticons en nog veel meer.

Dieper ingaan op de oplossing

audio-one-logo

Deze toonaangevende oplossing voor audio biedt zowel traditionele audioconferencing als met Adobe Connect geïntegreerde audio in één betrouwbaar, kosteneffectief pakket. Eenvoudig, veilig en volledig instelbaar: AudioOne is de oplossing van de volgende generatie voor geavanceerde audioconferencing.

Ik wil meer weten

click-meet-logo

Click&Meet is een gebruiksvriendelijke interface die wordt meegeleverd bij alle AudioOne-accounts en klanten de flexibiliteit geeft om totale controle over vergaderingen te behouden vanaf hun eigen computerscherm. Met een klik op de knop kunt u telefonische deelnemers dempen/dempen opheffen, uitbellen naar deelnemers, zien wie er aan het woord is en direct feedback krijgen met de functie voor polls.

Meer lezen

schedule-one-logo

ScheduleOne wordt gebruikt om uitnodigingen voor Adobe Connect-vergaderingen aan te passen, geïntegreerde AudioOne-gesprekken te plannen en zelfs om nieuwe webruimten te maken. Met deze geavanceerde plug-in voor Outlook kunt u al deze dingen en meer doen zonder dat u Outlook hoeft te verlaten. Stroomlijn de communicatie van uw team met deze krachtige en innovatieve vergaderplug-in, alleen van MeetingOne!

Waar gaat dit over?

Bekijk simpelweg en on-line het verbruik van uw audio conferentie zalen  in realtime over de laatste 4 maanden en pas uw persoonlijke  facturatie codes toe.

Alle informatie

blackboard-logoWe hebben een geïntegreerd bouwblok ontwikkeld met veel unieke voordelen voor een naadloos gebruik van de ultramoderne technologie van Adobe Connect binnen het Blackboard Learning Management System. Onze integrator biedt veel innovatieve en rijke functionaliteit om uw studenten een ongeëvenaarde Blackboard-ervaring te bieden.

Ik wil voorlichting