Bulk-Provisioning_Icon-white

Maak provisioning eenvoudig

Hebt u meerdere gebruikers of accounts die moeten worden bijgewerkt of geprovisioneerd? MeetingOne kan waardevolle tijd besparen door accounts snel om te zetten en te provisioneren naar Adobe Connect en AudioOne. Ook kunnen grote groepen gebruikers en accounts worden bijgewerkt met de service Bulk Provisioning van MeetingOne.

PREMIUM FUNCTIES

PSTN

Bulk-provisie van nieuwe gebruikers

icons_bulk_prov_mass_user

Grote aantallen accounts tegelijk bijwerken

icons_bulk_prov_migrate_users

Bestaande gebruikers migreren

Eenmalig onmiddellijk opzetten voor gebruikers en ruimten van Adobe Connect.

  • Elke gewenste hoeveelheid vergaderingen maken met geselecteerde informatie voor een specifieke gebruiker
  • Namen en URL’s voor vergaderingen genereren met standaard aangepaste bewoording
  • Gebruikers van elk type (deelnemer, host, presentator) maken en aanpassen
  • Gebruikers toevoegen aan beveiligingsgroepen als ‘Hosts van vergadering’
  • Vergaderruimten en gebruikers verwijderen

 

Automatisch audioprofielen provisioneren

  • Audioprofielen koppelen aan nieuw gemaakte of bestaande Adobe Connect-vergaderruimten
  • Bestaande instellingen voor audioprofielen migreren naar AudioOne
  • Nieuwe audioprofielen maken en oude verwijderen

Verbeter uw webconferencing met producten van MeetingOne

Adobe Connect is geavanceerde software voor webconferencing die een interactieve en boeiende online vergaderervaring biedt. Het systeem gaat veel verder dan het delen van het scherm voor samenwerking, online training en grootschalige webinars. Adobe Connect stelt gebruikers in staat de meest krachtige online sessie direct vanaf een mobiel apparaat te beheren, inclusief hosting, presenteren, het delen van bestanden, het gebruik van whiteboards, brainstormsessies, gebruik van emoticons en nog veel meer.

Dieper ingaan op de oplossing

audio-one-logo

Deze toonaangevende oplossing voor audio biedt zowel traditionele audioconferencing als met Adobe Connect geïntegreerde audio in één betrouwbaar, kosteneffectief pakket. Eenvoudig, veilig en volledig instelbaar: AudioOne is de oplossing van de volgende generatie voor geavanceerde audioconferencing.

Ik wil meer weten

click-meet-logo

Click&Meet is een gebruiksvriendelijke interface die wordt meegeleverd bij alle AudioOne-accounts en klanten de flexibiliteit geeft om totale controle over vergaderingen te behouden vanaf hun eigen computerscherm. Met een klik op de knop kunt u telefonische deelnemers dempen/dempen opheffen, uitbellen naar deelnemers, zien wie er aan het woord is en direct feedback krijgen met de functie voor polls.

Meer lezen

schedule-one-logo

ScheduleOne wordt gebruikt om uitnodigingen voor Adobe Connect-vergaderingen aan te passen, geïntegreerde AudioOne-gesprekken te plannen en zelfs om nieuwe webruimten te maken. Met deze geavanceerde plug-in voor Outlook kunt u al deze dingen en meer doen zonder dat u Outlook hoeft te verlaten. Stroomlijn de communicatie van uw team met deze krachtige en innovatieve vergaderplug-in, alleen van MeetingOne!

Waar gaat dit over?

Bekijk simpelweg en on-line het verbruik van uw audio conferentie zalen  in realtime over de laatste 4 maanden en pas uw persoonlijke  facturatie codes toe.

Alle informatie

blackboard-logoWe hebben een geïntegreerd bouwblok ontwikkeld met veel unieke voordelen voor een naadloos gebruik van de ultramoderne technologie van Adobe Connect binnen het Blackboard Learning Management System. Onze integrator biedt veel innovatieve en rijke functionaliteit om uw studenten een ongeëvenaarde Blackboard-ervaring te bieden.

Ik wil voorlichting