icons_ac_existing_lms

Integreer uw bestaande LMS in Adobe Connect

Adobe Connect Learning biedt een volledige oplossing voor snel trainen en mobiel leren. Klanten worden in staat gesteld om snel live en op aanvraag trainingen samen te stellen, te leveren en te meten voor een consistente implementatie op alle apparaten.  Adobe Connect integreert in meerdere LMS-platformen om uw online trainings programma naar het opvolgende niveau te tillen.

Uw bestaande LMS-platformen integreren

  • Meerdere LMS-integraties beschikbaar
  • Huidige integraties omvatten Blackboard, Blue Sky Path, Moodle, Canvas
  • Adobe Connect integreren met verschillende van de belangrijkste LMS-providers om naadloos te leveren en gebruikers te volgen
  • Snel inhoud beheren, maken en leveren voor interactie met grote groepen
  • Communiceren met deelnemers en de voortgang van assessments en resultaten volgen
  • Mogelijkheden voor virtuele klaslokalen uitbreiden en toevoegen, zoals samenwerkend problemen oplossen of educatieve spellen en inhoud gebruiken die compatibel is met de Flash Player

Partnerschappen voor leer management systemen

MeetingOne heeft strategische partnerschappen gevormd om de integratie te vereenvoudigen. Onze beschikbare LMS-partnerschappen voor uw regio staan hieronder vermeld.

Verbeter uw webconferencing met producten van MeetingOne

Adobe Connect is geavanceerde software voor webconferencing die een interactieve en boeiende online vergaderervaring biedt. Het systeem gaat veel verder dan het delen van het scherm voor samenwerking, online training en grootschalige webinars. Adobe Connect stelt gebruikers in staat de meest krachtige online sessie direct vanaf een mobiel apparaat te beheren, inclusief hosting, presenteren, het delen van bestanden, het gebruik van whiteboards, brainstormsessies, gebruik van emoticons en nog veel meer.

Dieper ingaan op de oplossing

audio-one-logo

Deze toonaangevende oplossing voor audio biedt zowel traditionele audioconferencing als met Adobe Connect geïntegreerde audio in één betrouwbaar, kosteneffectief pakket. Eenvoudig, veilig en volledig instelbaar: AudioOne is de oplossing van de volgende generatie voor geavanceerde audioconferencing.

Ik wil meer weten

click-meet-logo

Click&Meet is een gebruiksvriendelijke interface die wordt meegeleverd bij alle AudioOne-accounts en klanten de flexibiliteit geeft om totale controle over vergaderingen te behouden vanaf hun eigen computerscherm. Met een klik op de knop kunt u telefonische deelnemers dempen/dempen opheffen, uitbellen naar deelnemers, zien wie er aan het woord is en direct feedback krijgen met de functie voor polls.

Meer lezen

schedule-one-logo

ScheduleOne wordt gebruikt om uitnodigingen voor Adobe Connect-vergaderingen aan te passen, geïntegreerde AudioOne-gesprekken te plannen en zelfs om nieuwe webruimten te maken. Met deze geavanceerde plug-in voor Outlook kunt u al deze dingen en meer doen zonder dat u Outlook hoeft te verlaten. Stroomlijn de communicatie van uw team met deze krachtige en innovatieve vergaderplug-in, alleen van MeetingOne!

Waar gaat dit over?

Bekijk simpelweg en on-line het verbruik van uw audio conferentie zalen  in realtime over de laatste 4 maanden en pas uw persoonlijke  facturatie codes toe.

Alle informatie

blackboard-logoWe hebben een geïntegreerd bouwblok ontwikkeld met veel unieke voordelen voor een naadloos gebruik van de ultramoderne technologie van Adobe Connect binnen het Blackboard Learning Management System. Onze integrator biedt veel innovatieve en rijke functionaliteit om uw studenten een ongeëvenaarde Blackboard-ervaring te bieden.

Ik wil voorlichting