Waarom MeetingOne?

Vandaag de dag gebruiken klanten over de hele wereld MeetingOne als enige bron voor hun wensen op het gebied van conferencing. Klanten benaderen ons voor wensen op het gebied van audio, online vergaderen, trainingen en webinars, en blijven bij ons vanwege de persoonlijke ervaring die we bieden voor conferencing. Van samenwerken in kleine groepen tot e-learning en grootschalige webinars: MeetingOne doet het allemaal.

 

Waarom wij?   Maak kennis met het team

MeetingOne Named Adobe Connect Partner of the Year

Audioconferencing

AudioOne is een toonaangevende oplossing voor audio die zowel traditionele audioconferencing biedt als integratie met Adobe Connect in één betrouwbaar, kosteneffectief pakket.

Eenvoudig, veilig en volledig aan te passen: AudioOne is de oplossing voor de toekomstige generatie voor geavanceerde audioconferencing. Met functies waarmee u uw gesprek kunt beheren, geavanceerde rapporten kunt uitvoeren en op maat gemaakte opties kunt implementeren is AudioOne een van ‘s werelds beste aanbieders van audioconferencing.

 

Ik wil meer weten   Gratis minuten ontvangen

Webconferencing

Als wereldwijde ‘Gold solutions partner’ van Adobe Connect, is MeetingOne er trots op het meest vooruitgaande platform voor webconferencing aan te bieden dat momenteel beschikbaar is.

Adobe Connect is de kracht achter alle virtuele vergaderingen, van kleine online vergaderingen voor samenwerking tot grote webinars en e-learning-sessies. Dit innovatieve platform stelt u in staat verder te gaan dan het delen van een scherm om efficiënter samen te werken met collega’s, partners en klanten over de hele wereld met elk machine.

 

Meer informatie   30 dagen gratis

Verbeter uw webconferencing met producten van MeetingOne

Adobe Connect is geavanceerde software voor webconferencing die een interactieve en boeiende online vergaderervaring biedt. Het systeem gaat veel verder dan het delen van het scherm voor samenwerking, online training en grootschalige webinars. Adobe Connect stelt gebruikers in staat de meest krachtige online sessie direct vanaf een mobiel apparaat te beheren, inclusief hosting, presenteren, het delen van bestanden, het gebruik van whiteboards, brainstormsessies, gebruik van emoticons en nog veel meer.

Dieper ingaan op de oplossing

audio-one-logo

Deze toonaangevende oplossing voor audio biedt zowel traditionele audioconferencing als met Adobe Connect geïntegreerde audio in één betrouwbaar, kosteneffectief pakket. Eenvoudig, veilig en volledig instelbaar: AudioOne is de oplossing van de volgende generatie voor geavanceerde audioconferencing.

Ik wil meer weten

click-meet-logo

Click&Meet is een gebruiksvriendelijke interface die wordt meegeleverd bij alle AudioOne-accounts en klanten de flexibiliteit geeft om totale controle over vergaderingen te behouden vanaf hun eigen computerscherm. Met een klik op de knop kunt u telefonische deelnemers dempen/dempen opheffen, uitbellen naar deelnemers, zien wie er aan het woord is en direct feedback krijgen met de functie voor polls.

Meer lezen

schedule-one-logo

ScheduleOne wordt gebruikt om uitnodigingen voor Adobe Connect-vergaderingen aan te passen, geïntegreerde AudioOne-gesprekken te plannen en zelfs om nieuwe webruimten te maken. Met deze geavanceerde plug-in voor Outlook kunt u al deze dingen en meer doen zonder dat u Outlook hoeft te verlaten. Stroomlijn de communicatie van uw team met deze krachtige en innovatieve vergaderplug-in, alleen van MeetingOne!

Waar gaat dit over?

Bekijk simpelweg en on-line het verbruik van uw audio conferentie zalen  in realtime over de laatste 4 maanden en pas uw persoonlijke  facturatie codes toe.

Alle informatie

blackboard-logoWe hebben een geïntegreerd bouwblok ontwikkeld met veel unieke voordelen voor een naadloos gebruik van de ultramoderne technologie van Adobe Connect binnen het Blackboard Learning Management System. Onze integrator biedt veel innovatieve en rijke functionaliteit om uw studenten een ongeëvenaarde Blackboard-ervaring te bieden.

Ik wil voorlichting

Succesverhalen